Βουλευτές Ημαθίας- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5-1-2017

Σήμερα 5 Ιανουαρίου 2017 στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Βέροια, εκπρόσωποι της Ε.Ε.Ν.Α. συναντήθηκαν με τους βουλευτές….

Σήμερα 5 Ιανουαρίου 2017 στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Βέροια, εκπρόσωποι της Ε.Ε.Ν.Α. συναντήθηκαν με τους βουλευτές του Σ.Υ.Ρ.Ζ. Α. του νομού Ημαθίας, κ. Αντωνίου Χρήστο και κ. Ουρσουζίδη Γιώργο καθώς και με τις κα. Σαράντη Βαρβάρα και κα. Σιδηροπούλου Κυριακή, προκειμένου να τους ενημερώσουν για το μείζων θέμα της υπογραφής των συμβάσεων από τους παρόχους υγείας που ασχολούνται με την ειδική αγωγή.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Ε.Ν.Α. παρέδωσαν υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του συλλόγου που δεν είναι άλλες από την αποχή από τις συμβάσεις.

Ανέλυσαν διεξοδικά τα προβλήματα που προκύπτουν από τις ενδεχόμενες συμβάσεις τονίζοντας το πόσο καταστροφικό θα αποβεί το γεγονός στην περίπτωση που θα οδηγηθούμε στις συμβάσεις, τόσο για τους επαγγελματίες παρόχους υγείας όσο για τους ασφαλιζόμενους αλλά και για τον ίδιο τον κρατικό προϋπολογισμό.

Οι δύο βουλευτές υποσχέθηκαν ότι θα μεταφέρουν το αίτημα στους κεντρικούς αρμόδιους οργανισμούς. Καταννόησαν επίσης ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος στο διάλογο μεταξύ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των φορέων των επαγγελματιών παρόχων υγείας.

Την Ε.Ε.Ν.Α. εκπροσώπησε ο πρόεδρος της, Ασβεστάς Βασίλης, το μέλος της Ε.Ε.Ν.Α. Χριστίνα Καλαιτζή και ο παιδιατρικός συνάδελφος Μουρατίδης Γιώργος.

 

Καλό Πάσχα