Μουταφίδης – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7-1-2017

Ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Α. κ. Αθανασιάδης Στάθης, επισκέφτηκε στις 7 Ιανουαρίου 2017 τον κ. Μουταφίδη Τριαντάφυλλο, βουλευτή του Σ.Υ.Ρ.Ζ.Α. στην Α’ Θεσ/νίκης 

Ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Α. κ. Αθανασιάδης Στάθης, επισκέφτηκε στις 7 Ιανουαρίου 2017 τον κ. Μουταφίδη Τριαντάφυλλο, βουλευτή του Σ.Υ.Ρ.Ζ.Α. στην Α’ Θεσ/νίκης προκειμένου να τον ενημερώσει για το μείζων θέμα της υπογραφής των συμβάσεων από τους παρόχους υγείας που ασχολούνται με την ειδική αγωγή.

Ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Α. ανέλυσε τις παραμέτρους και τους λόγους της άρνησης όλων των επαγγελματιών παρόχων υγείας να υπογράψουν την σύμβαση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Επίσης δόθηκε στον κ. Μουταφίδη το υπόμνημα στο οποίο αναλύονται οι λόγοι το πόσο καταστροφικό θα αποβεί το γεγονός στην περίπτωση που θα οδηγηθούμε στις συμβάσεις. Τόσο για τους επαγγελματίες παρόχους υγείας όσο για τους ασφαλιζόμενους αλλά και για τον ίδιο τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ο κ. Μουταφίδης προθυμοποιήθηκε να προωθήσει το υπόμνημα στα αρμόδια υπουργεία και να είναι σε διαρκή επαφή με το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ν.Α.

 

Καλό Πάσχα