Ενημέρωση μελών και φίλων για YouTube

Θεσσαλονίκη  22/05/2022
Αρ. Πρωτ.:   03/2022

Προς: μέλη και φίλους της ΕΕΝΑ

Θέμα: Επιστημονικές ομιλίες στο YouTube

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η Ελληνική Εταιρεία Νευροεξελικτικής Αγωγής, στα πλαίσια της προσπάθειας για Δια Βίου εκπαίδευση των μελών της, δημιούργησε κανάλι στο YouTube.

Στοχεύουμε στην δημιουργία ενός αρχείου με videos που θα είναι διαθέσιμα στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Το περιεχόμενο θα προέρχεται από τις επιστημονικές δράσεις που διοργανώνει ο σύλλογος.

Έχουν ήδη αναρτηθεί τα τρία πρώτα videos:

  • Η ομιλία της κυρίας Therese McDermott-Winter MHS,CCC-SLP,C/NDT, Pediatric Speech-Language Pathologist, Certified NDTA Speech Instructor, με τίτλο: “Postural Control, Alignment and Respiration: Integrating Body Systems for Improved Function and Participation”.
  • Η ομιλία της κυρίας Ευτέρπης Δάλπα, παιδιάτρου, μετεκπαιδευθείσα στην Παιδιατρική Νευρολογία και Αναπτυξιολογία, με τίτλο: “Νευροαναπτυξιακές διαταραχές σχετιζόμενες με τη θέση της κεφαλής στα πρόωρα και τελειόμηνα νεογνά”.
  • Η ομιλία της κυρίας Ειρήνης Παπαντωνίου, ορθοπαιδικού χειρούργου, με τίτλο: “Ολιστική προσέγγιση στην πάρεση βραχιονίου πλέγματος στην βρεφική και παιδική ηλικία”.

 Όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση  στα videos, πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, Ελληνική Εταιρία Νευροεξελικτικής Αγωγής (Ε.Ε.Ν.Α.) – Αίτηση παρακολούθησης επιστημονικών ομιλιών (eena.gr), και να επισυνάψετε το αποδεικτικό κατάθεσης. Διαφορετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε την ακόλουθη διαδρομή ( www.eena.gr – Μέλη ΕΕΝΑ – Αίτηση παρακολούθησης επιστημονικών ομιλιών ). Το ετήσιο κόστος είναι 20€ (εκκινεί από την ημέρα της κατάθεσης των χρημάτων) και κατατίθεται στον κάτωθι  λογαριασμό:

Τράπεζα  Πειραιώς: IBAN GR6001712010006201040035131

(αιτιολογία: Videos)

Με email θα σας αποστείλουμε οδηγίες για την σύνδεσή σας στο κανάλι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όσες φορές επιθυμείτε τα videos. Η πρώτη ομιλία περιλαμβάνει ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά και συνοδεύεται από τις σημειώσεις που προβάλλονται στο video στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα.

Ο Πρόεδρος
Τσολάκης Νικόλαος   

 

Η Γραμματέας
Καμπαρούδη Γεωργία Μαρία

 

 

{rsform 12}


Καλό Πάσχα