Ενημέρωση μελών για ομιλία Ιανουαρίου

Θεσσαλονίκη  23/12/2020
Αρ. Πρωτ.:   20/2020

Προς: μέλη και φίλους της ΕΕΝΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η Ελληνική Εταιρεία Νευροεξελικτικής Αγωγής, στα πλαίσια της προσπάθειας για Δια Βίου εκπαίδευση των μελών και φίλων της, έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή ομιλιών με ποικίλη θεματολογία.

Ομιλητές θα είναι επιστήμονες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων σχετικές με την  ειδική αγωγή. Οι ομιλίες θα λάβουν χώρα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας  (zoom).

Πρώτη ομιλήτρια είναι η κυρία Μαριέττα Παπαδοπούλου. Η κυρία Παπαδοπούλου είναι παιδίατρος εξειδικευμένη στην Παιδονευρολογία. Η  ομιλία της φέρει τον τίτλο:

“Αναγνώριση σοβαρών νευρολογικών συμπτωμάτων και σημείων κατά τη θεραπευτική αξιολόγηση”.

Για τεχνικούς λόγους, η διεξαγωγή της μετατίθεται για το Σάββατο 23/01/2021 στις 10:00. 

Απαραίτητη, για την συμμετοχή σας, είναι η συμπλήρωση των στοιχείων σας στην αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στον ιστότοπο του συλλόγου www.eena.gr. Με email επιβεβαιώνεται η αποδοχή του αιτήματός σας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10  ευρώ.

Για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό στον κάτωθι  λογαριασμό:

Τράπεζα  Πειραιώς: IBAN GR6001712010006201040035131

Το αποδεικτικό κατάθεσης το αποστέλλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου eena.contact@gmail.com με θέμα: ‘’ομιλία Ιανουαρίου’’.

Με το πέρας της ομιλίας, θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Με εκτίμηση,

    

       Ο Πρόεδρος                                                                       Η γραμματέας

Τσολάκης Νικόλαος                                                  Καμπαρούδη Γεωργία Μαρία

 

Παπαδοπούλου Μαριέττα

Η κυρία Παπαδοπούλου (Μαρία) Μαριέττα είναι Παιδίατρος με μετεκπαίδευση στην Παιδονευρολογία.

  • Αποφοίτησε το 2012 από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) με βαθμό «Λίαν καλώς».
  • Ολοκλήρωσε την Παιδιατρική ειδικότητα (2017) μετά από 4ετή εκπαίδευση στη Δ΄ Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ, του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.
  • Μετεκπαιδεύτηκε στό τμήμα Επιληψίας και Διαταραχών Ύπνου του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου της Λυόν (Service d’épileptologie clinique, des troubles du sommeil et de neurologie fonctionnelle de l’enfant, HFME, HCL, Lyon, France), όπου συνεχίζει ως σήμερα να εργάζεται με μερική απασχόληση ως ειδικός ιατρός.
  • Ολοκλήρωσε επιτυχώς Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Παιδιατρική Νευρολογία (Diplôme Interuniversitaire de Neurologie Pédiatrique) στη Γαλλία (2018-2020).
  • Το τελευταίο έτος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη, ενώ είναι Ακαδημαϊκή Υπότροφος του Παιδονευρολογικού τμήματος της Δ’ Π/Δ Α.Π.Θ (Γ.Ν. Παπαγεωργίου) και συνεργάτης της Μονάδας Επιληψίας της Κλινικής Άγιος Λουκάς.
  • Είναι ενεργό μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου ‘Epicare’ για την επιληψία, αρωγό μέλος της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρίας και μέλος της Ευρωπαϊκής Παιδονευρολογικής Εταιρίας (EPNS) και της επιτροπής Young EPNS committee.
  • Τέλος, είναι υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ και έχει συνεχή ερευνητική δραστηριότητα με ειδικό ενδιαφέρον την επιληψία, τις διαταραχές ύπνου και τις αναπτυξιακές διαταραχές.

Καλό Πάσχα