Ενημέρωση μελών για clinician’s view

Θεσσαλονίκη 26/04/2019

Η Ελληνική Εταιρεία Νευροεξελικτικής Αγωγής, στα πλαίσια της προσπάθειας για Δια Βίου εκπαίδευση των μελών της, εξασφάλισε για τα μέλη της έκπτωση για τα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρει ο ιστότοπος “clinician’s view”.

https://www.clinicians-view.com/Home.aspx

Στόχος του “clinician’s view” είναι να διατηρήσει την κλινική γνώση, να παρέχει σεμινάρια για εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως, κατά παραγγελία on line μαθήματα, και κλινικά “CEU” άρθρα σε θεραπευτές ανά τη χώρα, και να αναπτύξει κλινικό υλικό που βοηθά τον θεραπευτή στην αποτελεσματική αποκατάσταση των ασθενών του.

Υπάρχουν διαθέσιμες περισσότερες από 640 ώρες μαθημάτων από εκπαιδευτές όπως η  Mary B. Quinton, η Christine A. Nelson, η Merry M. Meek, η Raquel M. Benabib. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τους τίτλους των μαθημάτων, τους ομιλητές, το περιεχόμενό τους, και μια σύντομη προεπισκόπηση.

https://www.clinicians-view.com/CourseListing.aspx

Στο site του συλλόγου, στον σύνδεσμο “ ‘Αρθρα / Βιβλιογραφία “, θα βρείτε άρθρα των παραπάνω εκπαιδευτών.

https://www.eena.gr/

Σημαντική σημείωση: απαιτείται ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο internet. Συνίσταται η σύνδεση του υπολογιστή με το modem με τη χρήση καλωδίου.

Απαραίτητη είναι η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Η έκπτωση που λάβαμε  είναι  $36, και το τελικό κόστος διαμορφώνεται στα $163 ( ≅ 144€ ) για ένα χρόνο. Σε αυτή τη χρονική περίοδο μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε από τα μαθήματα που παρέχονται από το “clinician’s view”.

https://www.clinicians-view.com/SpecialOffer.aspx

Τα μελή μας που είναι οικονομικά ταχτοποιημένα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την έκπτωση. Εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου ( eena.contact@gmail.com  ), και σας αποστέλλεται ένας κωδικός. Με αυτό το κωδικό λαμβάνετε την παραπάνω έκπτωση.

Η ΕΕΝΑ δεν εμπλέκεται στην οικονομική συνδιαλλαγή με το “clinician’s view”. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζουν τη σχέση σας με τον ιστότοπο.

Περισσότερες πληροφορίες επί της διαδικασίας θα δοθούν σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

     Ο πρόεδρος                                                       Η γραμματέας

Ασβεστάς Βασίλης                                           Τσαρίδου Κυριακή

 

Καλό Πάσχα