Διήμερο Σεμινάριο 1 & 2 Νοεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη  15/07/2019

Αρ. Πρωτ.  11/2019
Προς: μέλη και φίλους της Ε.Ε.Ν.Α.
Θέμα: Διήμερο σεμινάριο
Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η Ελληνική Εταιρεία Νευροεξελικτικής Αγωγής, στα πλαίσια της προσπάθειας για Δια Βίου Εκπαίδευση των μελών και φίλων της, έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου με θέμα: “Soft splinting and bracing + presplinting theoratical and practical sessions. (How and when to use soft materials for (lower-and upper limb) in bracing and in therapy” υπό την καθοδήγηση του διεθνούς φήμης Instructor Eddy Mellaerts, PT, OT, NDT tutor.

 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 1 & 2  Νοέμβριου (Παρασκευή – Σάββατο), στις εγκαταστάσεις της ΣΥΖΩΗΣ, στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη.  O αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Το κόστος συμμετοχής είναι 250 Ευρώ.

Αρχικά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα ηλεκτρονικά στην αρχική σελίδα της ΕΕΝΑ. Για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό των 100 ευρώ στον κάτωθι  λογαριασμό:

Τράπεζα  Πειραιώς: IBAN GR6001712010006201040035131

Το αποδεικτικό κατάθεσης το αποστέλλετε στον κ. Παλληκαρίδη Χρήστο chpallikar@gmail.com με θέμα: <<Σεμινάριο Νοεμβρίου>> .

Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου  θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες το επόμενο διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα του συλλόγου ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email της ΕΕΝΑ: eena.contact@gmail.gr

Το Σάββατο 2  Νοεμβρίου μετά το πέρας της ημερίδας  θα ακολουθήσει η τακτική γενική απολογιστική συνέλευση.

Καλό Πάσχα