ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-1-2017

Η προσπάθεια ενημέρωσης του Δ.Σ. για τα προβλήματα που διαφαίνονται στο μέλλον συνεχίζεται…

Η προσπάθεια ενημέρωσης του Δ.Σ. για τα προβλήματα που διαφαίνονται στο μέλλον συνεχίζεται . Αντιπροσωπεία της Ε.Ε.Ν.Α. σήμερα 3 Ιανουαρίου 2017 επισκέφτηκε την Βουλευτή του Σ.Υ.Ρ.Ζ.Α. στα Γιάννενα κα. Τζούφη Μερόπη προκειμένου να την ενημερώσει για το μείζων θέμα της υπογραφής των συμβάσεων από τους παρόχους υγείας που ασχολούνται με την ειδική αγωγή.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Ε.Ν.Α. συνομίλησαν για αρκετή ώρα με την κα. Τζούφη παραδίδοντας την υπόμνημα στο οποίο αποδεικνύουν το πόσο καταστροφικό θα αποβεί το γεγονός στην περίπτωση που θα οδηγηθούμε στις συμβάσεις, τόσο για τους επαγγελματίες παρόχους υγείας όσο για τους ασφαλιζόμενους αλλά και για τον ίδιο τον κρατικό προϋπολογισμό.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι χρειάζεται να δοθεί περισσότερος χρόνος στο διάλογο μεταξύ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των φορέων των επαγγελματιών παρόχων υγείας.

Η κα Τζούφη προερχομένη και η ίδια από τον χώρο της υγείας προθυμοποιήθηκε να προωθήσει το υπόμνημα στους αρμόδιους μηχανισμούς και να είναι σε διαρκή επαφή με το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ν.Α.

Την Ε.Ε.Ν.Α. εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βασίλης Ασβεστάς, ο αντιπρόεδρος Στάθης Αθανασιάδης και το μέλος του συλλόγου Καραγκούνη Κων/να.

 

Καλό Πάσχα