ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18-11-2016

Ημερίδα: “Η διεπιστημονική ομάδα και το παιδί με σοβαρή κινητική αναπηρία”, και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Νευροεξελικτικής Αγωγής με θέμα: <<Η διεπιστημονική ομάδα και το παιδί με σοβαρή κινητική αναπηρία>>

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην στη κατάμεστη αίθουσα <<Βούλα Πατουλίδου>> του ξενοδοχείου Grand hotel παρουσία συναδέλφων (γιατρών, φυσικοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, λογοθεραπευτών, νοσηλευτών, ψυχολόγων) από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Οι σύνεδροι είχανε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες αξιόλογων συνάδελφων.

Το Δ.Σ. ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον χορηγό της εκδήλωσης:

-την εταιρεία Arthromed του κ.Γώγου Στέφανου,

Η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη σε καιρούς πραγματικά δύσκολους για τη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας ακολούθησε η τακτική απολογιστική γενική συνέλευση με πρόεδρο τον κ Παναγιώτη Καλαιτζίδη και γραμματέα την κα. Βλιαγκόφτη Ολυμπία. Το σώμα της γενικής συνέλευσης ενέκρινε το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό των ετών 2015 και 2016.Μετά την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής, ακολούθησε η εκλογική διαδικασία.

Εκλέχτηκαν για το Δ.Σ. με αλφαβητική σειρά:

1. Αθανασιάδης Στάθης
  2. Αραμπατζής Απόστολος
  3. Ασβεστάς Βασίλης
  4. Καράμπελας Δημήτρης
  5. Κεχαγιά Γεωργία
  6. Παλληκαρίδης Χρήστος
  7. Τσαρίδου Κυριακή

Αναπληρωματικά Μέλη Δ.Σ.:

1. Παπαστερίου Ευαγγελία
  2. Κάκλια Κρινούλα Μήνα
  3. Φιλιππίδης Παναγιώτης