• Home
  • Σεμινάρια
  • 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα: "Respiratory physiotherapy and respiratory sounds - New paradigm" - ΝΕΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 12-14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα: "Respiratory physiotherapy and respiratory sounds - New paradigm" - ΝΕΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 12-14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

βασισμένο στη μέθοδο Guy Postiaux

Νέο τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη 24/10/2023

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΝΑ αποφάσισε την διενέργεια δεύτερου σεμιναρίου με τίτλο: "Respiratory physiotherapy and respiratory sounds - New paradigm" με εκπαιδεύτρια την κυρία Stephane Otto, το οποίο θα διεξαχθεί στις  12-14 Ιανουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη.

O αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Το κόστος συμμετοχής είναι 380 Ευρώ.

Για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό των 100 ευρώ στον κάτωθι  λογαριασμό:

Τράπεζα  Πειραιώς: IBAN GR6001712010006201040035131

Το αποδεικτικό κατάθεσης το επισυνάπτετε στην αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΕΝΑ ‘’ https://www.eena.gr / ΄΄ή κάνοντας ΄΄click΄΄στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με κριτήριο την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής στην τράπεζα.

 Το σύνολο του ποσού συμμετοχής πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι τις 22/12/2023.

Μετά το πέρας του ανωτέρου, η προκαταβολή δεν δύναται να επιστραφεί και η θέση αποδίδεται στον πρώτο επιλαχόντα.

Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Cosmos Offices, Αγίου Γεωργίου 5, θέρμη, 55535, στην περιοχή του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

 Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου  θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες το επόμενο διάστημα.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του συλλόγου, την σελίδα της ΕΕΝΑ στο Facebook ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για το ΔΣ της ΕΕΝΑ,

Τσολάκης Νίκολαος

Πρόεδρος ΕΕΝΑ

 

pdf100

 

2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: ’’CHEST PHYSIOTHERAPY AND RESPIRATORY NOISES - NEW PARADIGM’’ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Stephane Otto ΝΕΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 12-14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Αναφέρετε...

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

0/1000

Invalid Input

Επισύναψη αποδεικτικού τραπέζης

Invalid Input

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης. Θα βιντεοσκοπηθεί και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους οργανωτές/ομιλητές. Κάθε αναπαραγωγή ή αναμετάδοση του σεμιναρίου χωρίς την έγγραφη ενημέρωση και άδεια από τους συντονιστές/ομιλητή, δεν επιτρέπεται. Η ΕΕΝΑ, διατηρεί το δικαίωμα να αναρτήσει στην ιστοσελίδα της (μέσω youtube), τη βιντεοσκοπημένη εκδήλωση με όλο το περιεχόμενο (ήχο και εικόνα), σε μεταγενέστερο χρόνο από αυτόν της ζωντανής μετάδοσης.

*Σκοποί Επεξεργασίας

Η Ελληνική Εταιρία Νευροεξελικτικής Αγωγής (εφεξής ΕΕΝΑ)με την ιδιότητα του υπεύθυνου επεξεργασίας κατά την έννοια του άρθρου 4 του Κανονισμού ΕΕ 2016/679 για την Προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σας ενημερώνει ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, στα οποία περιλαμβάνονται τα ανωτέρω αναφερόμενα στοιχεία σας, καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που ενδεχομένως μας γνωστοποιήσετε, θα λάβει χώρα με την συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και προς επιδίωξη του κατωτέρω αναφερομένου σκοπού:

Αποστολή προσκλήσεως παρακολούθησης του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 - 5 Νοεμβρίου 2023.

*Μέθοδοι Επεξεργασίας

Οι μέθοδοι που θα διέπουν την επεξεργασία (ήτοι: την συλλογή, καταγραφή, επεξεργασία, εξαγωγή, σύγκριση, κοινοποίηση και διαγραφή) των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, θα περιλαμβάνουν την χρήση χειροκίνητων, ηλεκτρονικών και τηλεματικών μέσων, και θα αφορούν αυστηρά στον ως άνω σκοπό της επεξεργασίας. Τα δεδομένα σας θα υφίστανται επεξεργασία από υπαλλήλους και/ή συνεργάτες της ΕΕΝΑ, οι οποίοι θα εκτελούν την επεξεργασία κατ’ εντολή του Υπεύθυνου Επεξεργασίας και εντός του προαναφερόμενου σκοπού.

*Γνωστοποίηση των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η εκ μέρους σας γνωστοποίηση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα είναι προαιρετική και εναπόκειται αποκλειστικά στη διακριτική σας ευχέρεια. Διευκρινίζουμε, ωστόσο, ότι σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προβείτε σε γνωστοποίηση των ως άνω δεδομένων σας, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας δεν θα δύναται να διενεργήσει την αποστολή της πρόσκλησης παρακολούθησης και μελλοντικού ενημερωτικού υλικού κατά τα αναφερόμενα παραπάνω.

*Μεταφορά και Επικοινωνία

Σας ενημερώνουμε ότι αναφορικά με και προς υλοποίηση του αναφερόμενου ανωτέρω σκοπού, τα προσωπικά δεδομένα σας δεν θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους

*Δικαιώματα των Υποκειμένων των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

 Η νομοθεσία προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα προβλέπει ορισμένα εργαλεία προστασίας και διασφάλισης των δικαιωμάτων σας ως υποκειμένων των ανωτέρω δεδομένων. 

 Συγκεκριμένα, ως υποκείμενα των ως άνω δεδομένων έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να λαμβάνετε επιβεβαίωση της τήρησης των εν λόγω δεδομένων, να λαμβάνετε γνώση του περιεχομένου και της προέλευσης τους, να ελέγχετε την ακρίβειά τους ή να ζητάτε τη συμπλήρωση, ενημέρωση, επικαιροποίηση, ή ακόμα τη διόρθωσή τους.

Στο ίδιο ως άνω πλαίσιο, ως υποκείμενα των δεδομένων δικαιούστε επίσης να αιτηθείτε την διαγραφή, μετατροπή σε ανώνυμη μορφή ή το «κλείδωμα» των δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία, λόγω παραβίασης του νόμου, ενώ έχετε σε κάθε περίπτωση, δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας προς τον σκοπό ενημέρωσής σας για τις υπηρεσίες της ΕΕΝΑ.

Προκειμένου να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να απευθυνθείτε ανά πάσα στιγμή στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας.

*Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ασκήσετε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω επικοινωνώντας με την ΕΕΝΑ ή /και με το πρόσωπο που σας υποδειχθεί ως εκτελών την επεξεργασία των δεδομένων σας, τα στοιχεία του οποίου μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε από το ΕΕΝΑ.

*Δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή

Σας γνωστοποιούμε το δικαίωμά σας να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή για ζητήματα εφαρμογής ΓΚΠΔ, ήτοι την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ – Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523, Αθήνα, τηλ 2106475600 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), στην οποία διατηρείτε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία εφόσον θεωρείτε ότι η επεξεργασία των ΔΠΧ που σας αφορούν γίνεται κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Invalid Input