Αποστολή εγγράφων – Oικονομική τακτοποίηση 14-2-2018

Θεσσαλονίκη  14/02/2018                                                           

Προς: Μέλη της Ε.Ε.Ν.Α. και συναδέλφους N.D.T. θεραπευτές

Θέμα: Αποστολή εγγράφων – Οικονομική τακτοποίηση

Αγαπητέ-ή  συνάδελφε-σα

 Στα πλαίσια της τακτοποίησης του μητρώου μελών  θα παρακαλούσαμε στη περίπτωση που έχουν γίνει αλλαγές στις δ/νσεις, στους αριθμούς των  τηλεφώνων σας ή στις ηλεκτρονικές σας δ/νσεις (email) να μας στείλετε τα νέα στοιχεία για να μπορούμε να επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας.  Θα παρακαλούσαμε η ανταπόκρισή  σας να  είναι  όσο  το  δυνατόν πιο σύντομη.

 

Τα  ανωτέρω,  μπορείτε  να  τα  αποστείλετε  στο mail του συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικώς στη  δ/νση  του  συλλόγου:  Ε.Ε.Ν.Α. Τ.Θ.16057, Τ.Κ.54410, Θεσ/νίκη.

Οικονομικές υποχρεώσεις:

Το ΔΣ καλεί  σε οικονομική τακτοποίηση όσα μέλη οφείλουν συνδρομές παρελθόντων ετών, ώστε να θεωρούνται και τυπικά μέλη της ΕΕΝΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια συνδρομή  ανέρχεται πλέον στα 30 ευρώ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. που πάρθηκε στις 25/10/2012 (πρακτικό Νο8, θέμα 4ο), αν κάποιο μέλος χρωστάει πάνω από δύο έτη, πληρώνοντας  τα δύο τελευταία  (2017, 2018), θεωρείται οικονομικά τακτοποιημένο.

Η κατάθεση γίνεται στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό:6201-040035-131 στο όνομα Ελληνική Εταιρεία Νευροεξελικτικής Αγωγής. Την απόδειξη πληρωμής θα πρέπει να την στείλετε άμεσα στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Παλληκαρίδης Χρήστος, εκτελών χρέη ταμία).

Ταχτοποιώντας τις οικονομικές του υποχρεώσεις το οποιοδήποτε μέλος καταχωρείται  στην ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου.

Εάν έχετε προτάσεις που αφορούν στο σύλλογο ή επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για σεμινάρια μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Ν.Α. Επίσης, για την επικοινωνία με το Δ.Σ. μπορείτε να χρησιμοποιείτε το mail της Ε.Ε.Ν.Α.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

              Ο πρόεδρος                                                             Η γραμματέας

          Ασβεστάς Βασίλης                                                 Τσαρίδου Κυριακή